Bekijk achtergrond

Dagbesteding

De dagbesteding van Het Klokhuis staat in het teken van de winkel. Zonder winkel geen dagbesteding. Er worden producten gemaakt die in de winkel worden verkocht. 

De dagbesteding van Het Klokhuis is arbeidsmatige dagbesteding. Ons motto is: arbeid is meer dan werk alleen, het werkend herstellen.

Het is teamwork. Samen zorgen we ervoor dat de winkel goed draait. We verdelen de taken en ieder levert een bijdrage met waar hij/ zij goed in is. Er is ruimte om dingen te leren, dus ook om fouten te maken. 

Naast het produceren is er ook ruimte om met iets van thuis (hobby of favoriete bezigheid) in Het Klokhuis bezig te zijn en daarin te ontwikkelen. Ook zoeken we, waar mogelijkheid, naar stage plekken buiten Het Klokhuis om ervaring op te doen. Daarmee doen we ook graag iets voor de lokale gemeenschap.  

Met onze dagbesteding willen we bereiken dat de medewerkers een fijne dag hebben. Dat Het Klokhuis een plek is waar je graag naartoe gaat, waar je je kwaliteiten kunt ontdekken en inzetten en je kunt ontwikkelen zodat je op een volwaardige manier meedoet in de maatschappij.