Bekijk achtergrond

Start workshops in februari

Omdat er vanuit klanten veel vragen kwamen starten we in februari weer met workshops. We gaan Annie Sloan workshops geven waarbij je kunt leren wat je allemaal met de verf kunt doen. Het gaat om basis technieken maar we willen op verzoek ook wel een stapje verder gaan. Nieuw aan de workshop is dat we inspelen op wat de deelnemer wil leren. Daarbij mag je een klein meubelstuk meenemen om te schilderen.

De AS workshops worden gegeven door Maarten en Suzan. De avonden zijn van 19.00u. tot 21.30u. in de werkplaats van Het Klokhuis. De kosten zijn € 39,50 incl. hapje, drankje, verf en materialen. 

Ook gaan we weer creatieve workshops doen. De eerst volgende workshop kun je zelf een kapstok creëren. De basis is een steiger houten plank waar je zelf haken op kunt zetten en decoraties op kunt maken. De tweede avond gaan we en steigerhouten plantenbak met een paaskip decoreren.

De creatieve workshops worden begeleid door Bianca en Suzan. De tijden zijn van 19.00u. tot 21.30u. in het atelier van Het Klokhuis. De kosten zijn €32,50, incl. hapje, drankje, plantenbak en materialen.

We zullen z.s.m. een voorbeeldfoto van de kapstok en de paaskip op onze FaceBook pagina zetten.

Annie Sloan Workshops zijn op dinsdag avond 21/2, 21/3, 18/4, 23/5, 20/6.

De crea workshops zijn op di. 28/2 creëer je eigen kapstok en di. 21/3 pimp je paaskip.

Inschrijven via e-mail of in de winkel.