Bekijk achtergrond

Workshops voorjaar 2017

Het Klokhuis in Zelhem bied met regelmaat leuke workshops voor een gezellige en leerzame avond.

We geven Annie Sloan workshops, waarbij u kunt leren mooie dingen te verven met de Annie Sloan Chalkpaint TM. We gaan uit van de basis technieken maar wilt u een stapje verder of heeft u bijzondere wensen dan kan dat ook.

Ook geven we creatieve workshops. De invulling is divers. we verzinnen elke keer weer wat anders en als u zelf ideeen/ wensen heeft kan dat ook. Voorbeelden zijn; strandtassen pimpen, een leuke kapstok decoreren of kransen maken.

Wij organiseren ook workshops op verzoek voor teamuitjes, zussendag, vrijgezellenfeest, meiden avond enz. De invulling kunnen we naar wens in overleg bepalen. 

Heeft u wensen of vragen? bel of mail ons of beter nog; kom langs in de winkel dan bespreken we graag uw wensen en kunnen we ook dingen laten zien. 

De Annie Sloan workshops worden gegeven door Maarten en Suzan. De avonden zijn van 19.00u. tot 21.30u. in de werkplaats van Het Klokhuis. De kosten zijn € 39,50 incl. hapje, drankje, verf en materialen. 

De creatieve workshops worden begeleid door Suzan en Bianca. De tijden zijn van 19.00u. tot 21.30u. in het atelier van Het Klokhuis. De kosten zijn €35,00, incl. hapje, drankje en materialen.

Inschrijven via e-mail of in de winkel. 


Data workshops voorjaar 2017

Dinsdag 23 mei Annie Sloan Workshop (nog twee plaatsen vrij)

Dinsdag 13 juni Crea Workshop (hart of strandtas pimpen)

Dinsdag 20 juni Annie Sloan Workshop

Zaterdag 24 juni Crea Workshop (hart of strandtas pimpen) VOL