Bekijk achtergrond

Over onsOver ons

Maarten en Bianca Haverkamp (oprichters van KlikWerkt!) zijn trotse ondernemers die het Klokhuis met liefde en passie runnen. Ze werken samen met een team van medewerkers die allemaal een eigen achtergrond en begeleidingsbehoefte hebben.

Het Klokhuis is een samenwerkingsverband van Sa-Net Wonen, BW-Oost re-integratie en KlikWerk!

Visie

Het Klokhuis hecht er grote waarde aan dat iedereen op een volwaardige manier kan meedoen in de maatschappij en zijn/ haar kwaliteiten daarvoor kan inzetten. Voor ons is arbeid meer dan werk alleen.

Missie

Het Klokhuis streeft ernaar om samen met haar medewerkers een volwaardige winstgevende winkel te zijn, met een klantvriendelijke uitstraling en kwalitatief goede producten voor een aantrekkelijke prijs. Daarbij hebben we aandacht voor de ontwikkeling van de medewerkers door hen in het bedrijf te ondersteunen en te begeleiden.

Samenwerken

Het Klokhuis is een sociale onderneming en wil graag op lokaal niveau met andere ondernemers samenwerken. Heeft u belangstelling om met ons samen te werken? Klik hier voor het contact formulier.

Partners

  • Sa-Net wonen

Sa-Net wonen biedt kleinschalige locaties voor wonen met ambulante dienstverlening aan (jong) volwassenen en wonen voor kinderen met een (licht) verstandelijke beperking. De mensen van Sa-Net Wonen luisteren naar de vragen van de cliënten en spelen daar zo veel mogelijk op in.
Sa-Net Wonen heeft bewust gekozen voor een kleinschalige en compacte organisatie. Hierdoor kan Sa-Net snel en efficiënt handelen en zijn er meerdere mogelijkheden voor maatwerk. Ook kunnen we flexibel omgaan met de veranderingen die vanuit de overheid worden ingezet.

Meer weten over Sa-Net Wonen? Klik hier.

  • BW Oost Re-integratie

BW-Oost begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar regulier werk. Zij hebben een groot netwerk van bedrijven waar mensen geplaatst worden.

We werken voor gemeenten, UWV en sociale werkvoorziening.

Daarnaast worden samen met bedrijven sociale ondernemingen opgezet om arbeidsparticipatie te bevorderen.

Meer weten over BW Oost? Klik hier.

  • KlikWerkt!

Klikwerkt is een kleinschalige organisatie die op lokaal niveau mensen  ondersteunt en begeleidt in hun ontwikkeling naar onafhankelijke maatschappelijke participatie.
KlikWerkt is ontstaan vanuit het behoud van zwembad Het Elderink in Hengelo Gld.

KlikWerkt! kiest bewust voor samenwerken met andere sociale ondernemingen en zorgorganisaties zodat snel geschakeld kan worden naar de wensen en behoeftes van de cliënt. Daardoor kan er slagvaardig en deskundig gehandeld worden hetgeen zal leiden tot lage kosten en een hoog rendement.

Meer weten over KlikWerkt? Klik hier.


Andere partners

BW Uniek : onderwijs en arbeidsbemiddeling voor mensen met  autisme

Coos Admin+ : financiele begeleiding voor MKB en ZZP