Bekijk achtergrond

Wat bieden wij

  • Aantrekkelijk winkelconcept
  • Sociale onderneming
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
  • Unieke en eerlijke producten
  • Participatie

Aantrekkelijk winkelconcept

Het Klokhuis heeft een uniek concept. De combinatie van zelfgemaakte, opgeknapte en nieuwe producten onder 1 dak. Voor het winkelend publiek en de liefhebbers van shoppen bieden we duurzame en unieke producten. Een fantastische winkel om in rond te struinen.

Sociale onderneming

Het Klokhuis is een onderneming met een economische én een sociale doelstelling. We bieden mensen met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt werk of tijdelijke leerwerkplekken aan. De kern van ons sociaal ondernemerschap is (arbeids) participatie. Lees meer over onze missie en visie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We streven ernaar om het bedrijf om te turnen naar een goedlopende winkel met aandacht voor mens en milieu. Dat willen we laten zien in onze producten (duurzaam en eerlijk) en in onze bedrijfsvoering (scheiden van afval, bewust inkopen en open en eerlijk omgaan met onze klanten en medewerkers).

Duurzame en unieke producten

We streven naar de verkoop van duurzame en unieke producten. Kwalitatief goede producten die je niet overal kunt kopen. Het hergebruiken van "afgedankte" artikelen vinden we een uitdaging en we proberen zoveel mogelijk wegwerpartikelen en plastics te vermijden.

Participatie

In Het Klokhuis bieden we gelegenheid voor dagbesteding, re-integratie, stage en vrijwilligerswerk. Ons motto is: arbeid is meer dan werk alleen! (het werkend herstellen). We vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief betrokken zijn bij de gemeenschap en daar stellen we onze winkel graag voor ter beschikking.

Lees meer over onze werkwijze.