Bekijk achtergrond

Werkwijze

U heeft de website gelezen en dan? U kunt een reactie geven met het reactieformulier of u kunt contact met ons opnemen door ons te e-mailen of te bellen.

Heeft u een vraag over- of belangstelling voor- een bepaald product? Dan kunt u het contactformulier invullen of ons bellen. Langskomen in de winkel mag natuurlijk ook!

Bent u op zoek naar een passende bezigheid of een opstap naar werk? Onze werkwijze begint altijd met een oriënterend gesprek. Dat kan aan de telefoon maar het liefst doen we dat door een afspraak te maken.Na het oriënterend gesprek kunnen we een intake afspreken. Dit is bedoeld om gegevens te noteren en informatie uit te wisselen en op te schrijven. Dit doen we als voorbereiding op de volgende stap: een plan opstellen. Met dit plan kunnen we bij de gemeente, UWV of de verzekeraar een verzoek om financiering van het plan in dienen. Als dit is goedgekeurd kunnen we met de doelen die in het plan zijn vastgelegd aan de slag.

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan ondersteuning van een coach of trainer? Dan kunnen we aan het eind van het oriënterend gesprek een afspraak maken voor een adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden die we specifiek aan u op maat kunnen bieden.

Heeft u een werkplek beschikbaar voor iemand met een uitkering of wilt u met ons samenwerken? Ook dan hebben we graag een oriënterend gesprek met u. Als aan het eind van het gesprek blijkt dat we elkaar iets kunnen bieden zullen we dat verder met elkaar uitwerken en concrete afspraken maken.